nedjelja, 17. siječnja 2010.

Indijski horoskop

MESHA (Jarac, 15. 4. – 15. 5.) – AMBICIJA

Jaka mentalna snaga pomaže vam da uspješno ostvarite zamisli, ambiciozni ste i nikada ne popuštate. Izraženi smisao za inicijativu gura vas među vođe, no privlači vas blještavilo pa padate na najnovije trendove. U ljubavi se poduzetni, a s vremenom postajete i vjerniji.

VRISHABHA (Bik, 16. 5. – 16. 6.) – VELIKO SRCE

Ovo je znak komunikativnosti i umjetnosti izražavanja u javnosti. Ne volite nemar i površnost. Neprekidno skrbite za svoje najbliže, ali ste u odnosima s drugima oprezni i ne volite preveliku bliskost dok ne steknete povjerenje. Puni ste ljubavi i velikog srca, pa stalno čeznete za romantikom. Jedan ste od najvjernijih partnera osobi koja vas voli.

MITHUN (Blizanci, Savez, 17. 6. – 16. 7.) – HUMOR

Vi predstavljate znak koji sve može dovesti u pitanje, sjena ste i svjetlo, i svi se moraju prilagoditi vašim suprotnostima. Razum vam radi sto na sat, a vaše sposobnosti prilagođavanja su beskrajne. Vaša najjača odlika je humor, a najčešće ga koristite kada želite nekoga zavesti. Neodoljivi ste i volite kada suprotni spol ludi za vama te im rado uzvraćate osjećaje.

KATAKA (Rak, 17. 7. – 17. 8.) - OSJETLJIVOST

Ovim znakom vlada Mjesec, što ga čini osjetljivim i tajanstvenim. Vezani ste uz svoje korijene i najvažnija vam je obitelj, a prijatelje pomno birate. Strah vas je da ćete biti ostavljeni, posebno od partnera. U ljubavi ste intuitivni i volite više naslutiti osjećaje voljene osobe nego da vam ona prizna svoju strast.

SINGH (Lav, 18. 8. – 17. 9.) – NEPOPUSTLJIVOST

Volite raskoš i užitke. Izravni ste i nagli u ophođenju s drugima, ali i odani i bez drugih primisli. Za vas je novac srž borbe i ne posustajete u bitki dok ne pobijedite. Ponosni ste i ne podnosite ravnodušnost te ne popuštate dok ne osvojite voljenu osobu. Šarmantni ste, ali ne i odveć vjerni.

KANYA (Djevica, Gospođica, 18. 9. – 17. 10.) – SLIJEDITE SVOJU MISIJU

Ljubitelj ste čitanja knjiga u želji da steknete znanja koja odgovaraju vašim ambicijama. Strogi ste i vaša svakodnevica je organizirana kao po koncu. Uvijek ste točni i slijedite svoju zacrtanu misiju. Vrlo ste osjetljivi i ne trpite nevjeru. Smatrate da se zajednički život treba okruniti brakom, koji se zasniva na odanosti.

TULA (Vaga, 18. 10. – 16. 11.) – PRIVRŽENOST

Jako ste društveni, uvijek okruženi prijateljima i najsretniji kada s njima možete podijeliti sve važne trenutke. Ovaj je znak simbol privrženosti pa ne podnosite prekide, kakvi god oni bili. Jako ste humani i ne vidite zamke koje vam mogu postaviti oni koji traže samo nekoliko ugodnih trenutaka u vašem društvu.

VRISCHIKA (Škorpion, 17. 11. – 16. 12.) – VODENA STRUJA

Vašim znakom vlada bog Šiva koji uništava da bi bolje gradio. Poput vodene struje, i vi ste neprestano u pokretu, ali nitko ne poznaje dubinu vaše duše. Naizgled ste oholi, ali zapravo ste vrlo ponizni. Ne želite pokazivati osjećaje iz straha da ne upadnete u zamku loših prijatelja, no takvo ponašanje donosi vam komplikacije u ljubavnom životu jer pokušavate ovladati onima koji vas vole.

DHANUS (Strijelac, Luk, 17. 12. – 14. 1.) – OPTIMIZAM

Vi se hvatate ukoštac sa životom, optimistični ste i puni dječjeg entuzijazma, smatrajući da ste predodređeni za najbolje. Koliko je to dobro za vas, često je otežavajuće za ljude oko vas. No sposobni ste na vrijeme shvatiti svoju pogrešku i ispraviti je. Kad je novac u pitanju, ne prestajete ulaziti u rizike. U ljubavi tražite da vam se dive, zanimaju vas drugačije osobe, pa se često zaljubljujete u strance, spremni prihvatiti njihov način života.

MAKARA (Jarac, Krokodil, 15. 1. – 13. 2.) – SIMBOL NASTOJANJA I TRUDA

S vama ništa nije prepušteno slučaju, ali uvijek prolazite tešku fazu prije nego što ostvarite svoje ciljeve. Vaši bližnji tada misle da se bavite crnim mislima. U djetinjstvu pokazujte znakove ranog sazrijevanja, a kada odrastete malo ćete se opustiti, ali tek kada se financijski osigurate podebljim bankovnim računom. U ljubavi ste sigurni, čak se doimate i prestrogi.

KUMBHA (Vodenjak, Amfora, 14. 2. – 14. 3.) – SLOBODA

Jako poštujete svoju, ali i tuđu slobodu, pa stoga očekujete od drugih ljudi da se isto tako ponašaju. Doimate se kao antikonformist, no u stvarnosti ste konzervativna osoba. Oko sebe ste stvorili krug prijatelja koji su vaš zaklon od životnih opasnosti. Znatiželjni ste i volite učiti te se trudite povećati svoja znanja. U ljubavi ste stidljivi i vrlo rijetko činite prvi korak.

MEENA (Ribe, 15. 3. – 14. 4.) – SUZDRŽANOST

Vaš kreativni talent ima potrebu izraziti se, ali vi si često ne pružate šansu da ostvarite svoje snove. No iza prividne suzdržanosti krije se ponos, pa iako se ne usuđujete pristupiti drugima, nekako ih uvijek privučete da dođu vama. Ljubav vas 'hrani', pa ako naiđete na partnera koji će vas ohrabriti, iskoristit ćete sve svoje adute da uspijete u životu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala što me čitate, posjećujete i komentirate!