utorak, 4. veljače 2014.

Ukleti novac


Wayne Sabaj (51) u kolovozu 2011. godine je slučajno pronašao 150.000 dolara dok je brao brokule u svom vrtu u McHenryu, Illinois. Nažalost, umro je prije nego što je uspio potrošiti centa, a priča je postala zanimljiva medijima jer se krajem pronio glas da je za njegovu smrt, ali i infarkt koji je potom pretrpio njegov otac, krivo - prokletstvo!Sabaj je umro u ponedjeljak od posljedica dijabetesa, i to samo par dana uoči odluke suda koliko će mu od tog iznosa pripasti budući da je svoj dio zatražila i kćer njegove susjede.
Naime, upravo je gospođa Delores Johnson i bila ta koja je novac zakopala u uvjerenju da je uklet, i koja je umrla u prosincu u 87. godini ne otkrivši nikad svojoj kćeri gdje se nalazi.
- Čini se da je gospođa Johnson bila u pravu, da je taj novac uklet - izjavio je odvjetnik Robert Burke, koji je Sabaja vodio kroz sudsku nagodbu.
Burke očekuje da će sud svejedno 11. srpnja donijeti odluku tko će i koliko novca podijeliti, pa medijima otkrio još jednu zanimljivost.
Svojedobno se u sudski proces uključio i neimenovani vlasnik trgovine u Napervilleu, uz tvrdnju da je riječ o novcu koji su mu pljačkaši odnijeli iz radnje 2010. godine.
Ipak, u međuvremenu se povukao i izjavio da mu ništa ne pripada, no nije poznato je li se prepao posljedica možebitne laži ili navodne kletve.
Eto, stvari su otišle toliko daleko da je čak i odvjetnik Burke napomenuo da će dobro razmisliti hoće li uopće naplatiti usluge, pogotovo nakon smrti klijenta i infarkta koji je pretrpio njegov otac i kome se sada bore u bolnici za život, prenosi Chicago Tribune.

(Izvor 24 sata)

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala što me čitate, posjećujete i komentirate!