utorak, 19. siječnja 2010.

VIŠE EROTIKE S FENG SHU-om

Poboljšajte svoj ljubavni život

Nakon prvoga razdoblja zaljubljenosti u svaku vezu kad-tad dolazi svakodnevica: male svađe ili uobičajene navike često erotiku potiskuju u pozadinu. Skladan ljubavni život ne dobiva se na poklon - strast treba svakodnevno rasplamsavati.


Erotske igre

Uprizorite bitku s jastucima u krevetu ili pogledajte kakvu ljubavnu komediju, a potom odigrajte najbolje prizore iz nje? Pustite mašti na volju! Obična igra kartama ili partija šaha postaju privlačnije ako pobjednik za nagradu smije odabrati gdje i kako će mu/joj se s1jedeći put udovoljiti zahtjevima. Strast mogu potaknuti i erotsko-kulinarski užitci. Obložite tijelo svoga partnera zavodljivim egzotičnim voćem - može biti i natopljeno u šampanjac - a potom jedite i uživajte do mile volje.

Romantična večera
Ukusna večera uz svjetlo svijeća, zdjelica s mirisnom svijećom i odgovarajuča glazba stvorit će ugođaj za uzbudljivu ljubavnu pustolovinu s vašim partnerom - čak i kad se već godinama poznate. Smijeh opušta Smijeh uklanja agresivnost i pojačava lučenje hormona sreće u tijelu. Nakon opuštene i vesele večeri neće između vas i vašega partnera u krevetu biti zatišje!

Potpuno opuštanje
Tko nakon naporna i stresna dana iscrpljen dođe kući neće ni pomisliti na erotiku. No i za to postoje recepti.

Uzbudljivo kupanje udvoje s mirisnim eteričnim uljima, pjenušcem i ukusnim zalogajima uz kadu učinit će čudo! Brčkajte se i mazite do mile volje, a na kraju jedno drugo obrišite zagrijanim mekanim frotirskim ručnicima. Brzo će nestati nervoza i svakodnevne brige - bar do sljedećega jutra!

Opuštajuča masaža
Ako su leđni mišići vašega partnera/partnerice napeti, pripremite masažu opojnim eteričnim uljem. Leži li na trbuhu, nježno masirajte vrat i ramena. Najprije nježno gladite dlanovima, a potom napeta mjesta jače pritisnite i masirajte. Neka vas pritom vodi partner, najbolje zna što mu pomaže, a što ne. Pritisak pri masaži ne smije biti bolan jer mišići mogu postati još napetiji. Mislite i na ovo: ruke i ulje uvijek moraju biti zagrijani jer inače S masažom nećete postići že1jeni učinak.

Kreativno rješavanje problema između partnera
Uz malo mašte probleme možete riješiti na vrijeme - prije nego što dođe do krize

Teškoće u posteiji?
Tehnika usmjerene čulnosti odstranjuje strah. Partneri goli legnu jedno pokraj drugoga i nježno se miluju po cijelome tijelu - osim spolnih organa. Sljedeći korak: milovanje cijeloga tijela i spolnih organa. No, snošaj još “nije dopušten”. Oboje usmjeravaju pozornost na osjećaje užitka i pritom se više ne plaše snošaja do kojega dolazi u sljedećoj fazi - samo ako ga oboje žele.

Nema vremena za ljubav?
Jeste Ii toliko zaokupljeni svakodnevnim brigama i djecom da nemate ni vremena ni snage jedno za drugo? Priuštite si vikend udvoje - izdatak za čuvanje djece će se isplatiti jer vaš odnos je u opasnosti! Nakon prvih mjeseci djeca ne bi više trebala spavati s roditeljima (osim iznimnih slučajeva) jer pod takvim uvjetima spontana strast je nemoguća.


Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala što me čitate, posjećujete i komentirate!