petak, 5. ožujka 2010.

Duhovi na aukciji


http://www.rtl.hr/util_scripts/get_slika_varijacija.php?slika_id=28724&quality=100&var_suff=480x360


Narod se podijelio oko aukcije bočica s duhovima

Vlasnika kuće mjesecima su uznemiravali duhovi, a paranormalnih ga je pojava spasio egzorcist tako što je duhove namamio i strpao u bočice, koje su sada završile na aukciji.

Pokretač aukcije tvrdi da je u srpnju prošle godine u svoju kuću pozvao egzorcista iz Christchurcha, najvećeg grada na novozelandskom Južnom otoku, kako bi rastjerao duhove koji su njegovu obitelj mjesecima uznemiravali. "Stalno se čula nekakva buka i krckanje, u kući su se osjećale neke čudne vibracije", priča vlasnik.
Egzorcist je zaključio kako su u kući dva duha, a jedan je svakako duh negdašnjeg vlasnika koji je umro još 1920. godine. Pripremio je dvije posebne bočice sa "svetom" vodom, nekako ih je namamio u njih te zatvorio. Energija te "svete" vode duhove je umirila i u konačnici uspavala.
"Od 15. srpnja 2009. godine u našoj kući više nema paranormalnih pojava i ja stvarno vjerujem da su duhovi u tim bočicama", kaže vlasnik koji se duhova odlučio riješiti prodajom putem interneta.
Cijena je premašila tisuću novozelandskih dolara (oko 3.500 kuna), a sama aukcija izazvala je žestoku raspravu posjetitelja portala za internetske aukcije. Neki tako kritiziraju prodaju jer da obezvrijeđuje nečiji život.
"Duhovi su energija i oni su nečija rodbina i ovu aukciju stoga smatram suludom. Ako vjerujete u ovo, biste li željeli da vam vlastitu majku uguraju u bočicu?", pita jedan komentator, a drugi se na njega nadovezuje tvrdnjom kako svaka energija ima pravo postojati baš kao što svaki čovjek ima pravo živjeti.
S druge strane, javio se i jedan štovatelj Belzebuba koji bi se rado zabavljao s duhovima u bočicama i već se predbilježio za slučaj neke buduće slične aukcije.
Inače, autor aukcije kaže da se duhove ponovno može probuditi na način da se sadržaj bočica istrese u obični tanjur i pričeka da sadržaj ispari.
(Izvor: rtl.hr)

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala što me čitate, posjećujete i komentirate!