četvrtak, 11. kolovoza 2011.

Izvanzemaljci će napasti Zemlju u studenom?!



http://www.net.hr/2011/07/14/0590007.42.jpg

Prema pisanju stranice weeklyworldnews.com, znanstvenici koji tragaju za izvanzemaljskom inteligencijom uočili su tri divovska broda na putanji za Zemlju. Najveći od njih je promjera oko 320 kilometara.

John Malley, voditelj tima znanstvenika koji rade na projektu SETI (skraćenica od: 'Potraga za izvanzemaljskom inteligencijom') tvrdi: 'Brodovi su trenutačno u blizini Jupitera, a na temelju brzine kojom se kreću procjenjujemo da će do Zemlje stići ove jeseni.'

Brodovi su navodno otkriveni pomoću HAARP-a, tehnologije čija je prvotna namjena bila istraživanje polarne svjetlosti. Znanstvenici tvrde da će brodovi postati vidljivi optičkim teleskopima kada budu u blizini Marsa, negdje početkom studenog.

Američka je Vlada navodno više puta obaviještena o ovom zapažanju, što navodno potvrđuju i dokumenti koji su objavljeni na stranici Wikileaks, a neki izvori tvrde da dokumenti potvrđuju čak i invaziju koja se sprema.

Brodovi su navodno vjesnici invazije, a Malley tvrdi da su i kineski znanstvenici upućeni u slučaj i da njihova suradnja dodatno potvrđuje teoriju sustavnog zataškavanja invazije koju provode svjetske Vlade.

Tako je Mao Kan, jedan od članova kineskog tima, navodno u posjedu preko 1.000 dokumenata koji pokazuju izvanzemaljske otiske na površini Mjeseca, ali i ljudske leševe kojima nedostaju neke kosti. Njegova je teorija da su to leševi osoba na kojima su izvanzemaljci eksperimentirali, a čija su tijela onda odbacili na površinu Mjeseca i zadržali uzorke tkiva.

To navodno potvrđuje i dr. Ken Johnston, bivši NASA-in znanstvenik , koji dodaje da su na Mjesecu pronađene ruševine davne civilizacije i sofisticirani mehanizmi.

Prema pisanju stranice, UN će navodno početkom kolovoza početi s pripremama za invaziju koja dolazi s planeta Zeeba. A ništa, do tada smo valjda mirni.

(preuzeto s net.hr)

3 komentara:

  1. možda bi te ovo moglo zanimati :-)
    interesantan film...
    http://2012-transformacijasvijesti.com/nlo/james-fox-znam-sto-sam-vidio-video/

    OdgovoriIzbriši
  2. Izgleda da su došli izvanzemaljci - kad tak vjetrovi pušu. Veli moj susjed: "Došla mi je punica, pa juri ko vjetar po kući ;)". Dobro je sve primiti na znanje!

    OdgovoriIzbriši
  3. @ Suzana - hvala na linku, uvijek su samo priče ili neki čudni videi, ja čekam da konačno netko objavi fotku

    @ komar - da, a neke i izgledaju ko vanzemaljci he he

    OdgovoriIzbriši

Hvala što me čitate, posjećujete i komentirate!